Elnöki Klub alakuló ülés

KÖZLEMÉNY A MAGYAR REKTORI KONFERENCIA

ELNÖKI KLUBJA MEGALAKÍTÁSÁRÓL

 

A Magyar Rektori Konferencia (MRK) idén ünnepli fennállásának 20. évfordulóját. A felsőoktatási érdekképviselet szervezetei különböző szervezeti formákban, különböző neveken és csoportokban működtek a korábbiakban. 2006. március 1.-je óta az MRK látja el minden felsőoktatási intézmény képviseletét. Fontosnak tartjuk, hogy a korábbi érdekképviseleti vezetők, a volt elnökök szervezett formában találkozzanak, lehetőségük legyen a Magyar Rektori Konferencia égisze alatt a hivatalban lévő vezetőkkel megosztani a felsőoktatással kapcsolatos véleményüket, javaslataikat.

 

A Magyar Rektori Konferencia Elnöksége a Felsőoktatási Konferenciák Szövetsége (FKSZ), a Magyar Egyetemek Egyesülete (MEE), a Főiskolai Főigazgatói Konferencia (FFK), a Művészeti Egyetemek Rektori Széke (MERSZ), valamint a Magyar Rektori Konferencia volt, valamint az MRK jelenlegi elnökei részvételével MRK Elnöki Klubot hoz létre, melynek mindenkori elnöke az MRK tiszteletbeli elnöke.

 

Az MRK Elnöki Klub alakuló ülése a sajtó számára nyilvános. Alakuló ülésünkön a volt elnököket ez alkalommal fogadjuk az Elnöki Klub tagjaivá. Az ülésre 2009. június 25-én 11.00 órakor kerül sor a Budapesti Műszaki Főiskola 103. számú tanácstermében (Budapest 1035, Doberdó u. 6.).

 

Budapest, 2009. június 22.

Dr. Rudas Imre

elnök

Művelet folyamatban, kérem várjon...Mégse

Elfelejtette jelszavát?